YuuWaa – online fillagring och hanteringstjänst var som helst

YuuWaa - online fillagring och hanteringstjänst var som helst

När vi regelbundet hör eller läser om molnlagringstjänster kan tjänster som Dropbox, Box, Sugar Sync eller till och med Adrive komma ihåg som några av de mest kända. Tänk på att det finns fler alternativ, till exempel YuuWaa, vilket underlättar lagring av filer genom molnet med möjlighet att delas med våra kontakter.

YuuWaa kan hanteras via webben utan problem, det gör det faktiskt att vi kan dra filer till dess gränssnitt för att starta uppladdningar, förutom att kunna skapa våra egna fotosamlingar. För detta ger det oss 2 GB gratis, även om det har slagit mig att detta lagringsutrymme kommer att vara i kraft i 10 år. Det låter oss också öka vårt lagringsutrymme med en av betalningsplanerna som vi erbjuder användarna.

Det viktiga är inte bara att ha våra filer i molnet, eftersom det också har att vi kan komma åt dem när som helst och var som helst, så det finns mobila applikationer för både Apple-terminaler och de som innehåller operativsystemet. från Google, Android. Om det inte räckte, har det också en stationär applikation. Alla dessa verktyg låter oss ladda upp filer, ladda ner dem, hantera dem och dela dem var som helst.

Som vi kan läsa i dess beskrivning på Google Play innehåller den en automatisk säkerhetskopieringsfunktion. Hittills verkar det vara ett alternativ som inte är allmänt känt, även om det alltid är viktigt att ha det i åtanke.

Länk: YuuWaa web | Går: AddictiveTips