YouTube testar en anpassad uppspelningshastighetskontroll

DeslizantePersonalizadoYouTube

Ett av de konfigurationsalternativ som YouTube erbjuder oss genom sin webbspelare är möjligheten att fastställa uppspelningshastigheten för den video som vi tittar på, kunna välja mellan de olika fördefinierade intervallen.

Detta kommer att tillåta oss påskynda eller sakta ner uppspelningshastigheten för den aktuella videon, anpassa sig till det sätt vi vill se det. Men, som de just har upptäckt i Android Police, testar YouTube en ny möjlighet att gör det möjligt för oss att definiera reproduktionshastigheten på ett mer personligt sätt, och det är genom sin nya skjutreglage, det tillåt oss att välja hastighet i 0,05x intervall.

Nytt test på serversidan

Denna nya möjlighet kallas anpassad (hastighetsjustering), och det är ett test som YouTube för närvarande har gjort tillgängligt för ett obestämt antal användare, så det är mycket möjligt att vi kan komma åt den såväl som att vi saknar den i våra användarkonton.

Jag har tittat på mitt eget konto på YouTube och jag har faktiskt den nya möjligheten, som finns inom alternativet Hastighetsinställningar. På detta sätt kan jag antingen välja mellan de olika fördefinierade hastigheterna eller uttryckligen gå till alternativet Anpassad och välj manuellt hastigheten genom sin egen skjutreglage, i 0,05x intervall, från 0,25x till 2x.

I vilket fall som helst är hastighetsområdet fortfarande något begränsat för de fall där vi vill ha en fördröjning eller en högre hastighetsökning, för att kunna ha sin egen logik för att undvika att förvandla varje video som vi ska spela till en parodi på sig.