YouTube skulle starta ett nytt alternativ som låter dig förhandsgranska videon med 100 bilder

YouTube skulle starta ett nytt alternativ som låter dig förhandsgranska videon med 100 bilder

Även om nyheterna inte har släppts officiellt, är det redan känt att Google kommer att arbeta med ett nytt gränssnitt för YouTube-spelaren, där det bland annat kommer att lansera en mer än intressant funktion.

Det låter oss gå igenom en video genom miniatyrer utan att behöva visa den, genom att helt enkelt bläddra genom framstegsfältet med musen medan videon spelas eller pausas.

Vilken nytta kommer detta att göra för oss? Du kanske till exempel bara vill se en del av videon som intresserar dig, men du vet inte hur du hittar den, så du måste avstå från att titta på hela videon eller gå igenom avsnitt tills du hittar den del som intresserar dig. Istället, med den här funktionen som kommer i den nya YouTube-spelaren, kan vi ha 100 miniatyrbilder (ramar) av videon bara genom att bläddra med musen. Detta gör att vi enkelt kan hitta den del vi letar efter eller ha en uppfattning om vad videon handlar om och besluta om vi vill titta på den eller inte.

Det är ännu inte känt när vi kommer att ha den här nya funktionen, även om den har setts i de mest populära videoklippen. Du kan se i den här länken ett exempel på vad vi har sagt dig.

Går: Labnol