Yahoo slutar erbjuda support för Aviate Launcher den 8 mars

AviateLauncher

Trots de många befintliga applikationsstartarna för Android-enheter, är Aviate Launcher fortfarande en applikationsstartare som i sina bästa ögonblick stod ut särskilt för att organisera och dynamiskt visa de applikationer som kontextuellt behövs av användare hela tiden enligt ett antal faktorer, inklusive tider av dag, kalenderdatum, platser etc.

Och vi säger att det fortfarande är en applikationsstartare eftersom Yahoo, som förvärvade det 2014, i ett nytt uttalande har angett att det från och med den 8 mars inte längre kommer att få stöd, så bland annat att inte få fler uppdateringar, och till och med Smart Stream-funktionen, som lanserades i juni 2015, kommer att sluta erbjuda nytt innehåll. Det ganska korta uttalandet ger inte mycket hopp för nuvarande användare av Aviate Launcher.

Genom det indikeras följande: vårt team deltar i nya och spännande projekt, utnyttjar vår kunskap och teknik från Aviate, och från supportsidan, förutom att upprepa detsamma, lägger i grunden till rekommendationen om avinstallation och återanvänd standard applikationsstartare för Android-enheten.

Medan alternativa app-startare inte har samma intresse som baktid, mest tack vare förbättringarna av de upplevelser som erbjuds av standard-app-startare, finns det fortfarande legioner av användare som väljer dessa alternativ. när det gäller att anpassa upplevelsen på dina Android-enheter. De vet redan att de aldrig kommer att kunna räkna med Aviate Launcher, även om sanningen är att det finns användare besvikna över den praktiska användningen av den.