Yahoo! presenterar plattform för att titta på gratis serier

yahoo-vy

Yahoo! har samarbetat med Hulu för att erbjuda sitt kostnadsfria innehåll med en ny portal: Yahoo View.

Målet är att inom USA (det enda landet där du kan njuta av Hulu) erbjuda allt innehåll i serier och filmer som redan finns på webbplatsen, på ett rent, klassificerat och lätt att använda för alla.

Den kan nås från vilket land som helst, men när filen spelas upp kommer den att visa meddelandet som anger den geografiska gränsen.

Portalen, tillgänglig på view.yahoo.com, visar både klassificerat innehåll och listan över de senaste avsnitten som ingår i databasen.

Yahoo, som nu ägs av Verizon, fortsätter att visa intresse för innehållsvärlden, även om det i det här fallet inte är något exklusivt, eftersom Hulu också erbjuder sitt gratisinnehåll till andra portaler i olika kategorier.

I Hulu är det möjligt att hitta premiärer och senaste avsnitt av stora serier, även om det materialet finns tillgängligt inom betalningsplanen. Ändå är det fria innehållet ganska omfattande.

Varken Hulu eller Yahoo har kommenterat möjligheten att ha detta innehåll tillgängligt utanför USA: s gränser, även om det på grund av den typ av licens som videorna som visas har verkar som om vi måste vänta många år tills det är möjligt utan använd VPN.