Yahoo introducerar en ny My Yahoo

Yahoo introducerar en ny My Yahoo

Efter några månaders utveckling meddelar Yahoo lanseringen av den uppdaterade versionen av sin personliga sidtjänst My Yahoo, som nu har en mer modern, enkel och elegant design, där det förutom den estetiska aspekten också gör det lättare för oss för att hitta innehåll som kan vara av intresse för något av de ämnen vi är intresserade av. Omformningen och förbättringen av My Yahoo är tillgänglig för både stationära och mobila enheter (smartphones och surfplattor).

På det här sättet kommer användarna att ha lättare att integrera widgets för att komma åt vår e-post, finansiell information, sportbokmärken, bilder som vi har värd på flickr, bland andra alternativ. Dessutom har vi också fördesignade visuella teman som tillhör designers som Oscar de la Renta, Rachel Zoe och Jenni Kayne, bland annat, som Yahoo meddelade i sitt eget uttalande.

För dem som inte känner till My Yahoo är det en tjänst som motsvarar IGoogle som Google själv stängde för länge sedan, vilket gör att vi kan ändra den visuella miljön och inkludera widgets för innehållet som vi vill komma åt via olika flikar.

För att komma åt den nya versionen av My Yahoo måste vi komma åt den här länken, där vi kommer att tas emot av ett popup-presentationsmeddelande som uppmanar oss att ha den här versionen permanent utan att återvända till den gamla versionen, som vi kan fortsätta att använda om vi inte accepterar din definitiva. Naturligtvis kan vi gå till den gamla versionen och sedan till den nya, precis introducerad, och stanna kvar med den utan tvekan.

Relaterat till Yahoo, för några timmar sedan lanserade den också en ny version av Tumblr för Android, som innehåller push-meddelanden och förbättringar i flödet av aktiviteter.