Yahoo har sin eleganta väderapp för Android

Yahoo Weather

Efter en tid skulle iOS-användare njuta av Yahoos fantastiska väderapplikation, som har berömts för både design och användarvänlighet, hela dagen för att nå Android-plattformen internationellt, som vi kan ladda ner från Google Play för våra egna terminaler, som anges på din blogg.

Yahoo! Weather for Android kommer att erbjuda samma design som den som finns i iOS, liksom en liknande typsnitt. En av de mest intressanta aspekterna är användningen av Flickr-bilder i bakgrunden av applikationen, specifikt för varje plats. Det erbjuder också grundläggande meteorologisk information, även om det också ger tillgång till mer meteorologiska data, såsom tiodagarsprognoser, timprognoser, nederbördssannolikheter, vind och tryck, månfaser, UV-mönster, soluppgång och solnedgång etc.

Applikationen har en widget för att inkludera den på huvudsidan, och till och med på upplåsningssidan, och har även aviseringar via statusfältet. Platserna är synkroniserbara via Yahoo-kontot och även varningar om allvarliga klimat.

Yahoo! Vädret är tillgängligt för både Android-smartphones och surfplattor samt för iOS-enheter.

Länk: Yahoo! Väder | Går: Gränsen