Yahoo för Android börjar erbjuda digitala tidskrifter om hälso- och underhållningsämnen

yahoo digitala tidskrifter

Mat, teknik, resor, filmer, skönhet och hälsa är ämnen som kommer att uppta det nya avsnittet från och med nu. Tidningar i Yahoo-appen för Android. Tanken är att inom applikationen tillhandahålla ett urval av artiklar från specialiserade media, nyhetsbyråer och professionella författare, alltid med uppdaterad innehåll och markerade i olika digitala tidskrifter som tar sitt namn enligt ämnet – förresten, de kan också ses från en webbläsares skrivbord – Yahoo Food, Yahoo Tech, Yahoo Travel etc.

Urvalet av berättelser är utsökt liksom deras design ganska lik den för digitala Flipboard-tidningar, med en framträdande bild i helskärm, utdrag av artiklar, knappar för att snabbt dela på sociala nätverk, andra mer för att konfigurera storleksbokstaven, spara artiklar och för att betygsätta några relaterade ämnen som kommer att användas för att personifiera och ta emot liknande berättelser i framtiden.

Visst, remsan visas också Avsnitt med ännu mer specialiserade ämnen inom politik, vetenskap, ekonomi, underhållning, affärer, sport, tillsammans med andra intressanta nyheter och information som går hand i hand med Y-ikonen högst upp, vilket leder till en personlig sida som Google Nu, mer elegant och länkar i varje avsnitt till respektive applikation i Yahoo-tjänstportföljen.

För närvarande fungerar det bara i den senaste versionen (tillgänglig i Play Store) och på engelska från Yahoo-appen, även om det är lika enkelt att ändra språk som att gå till menyn uppe till höger (tre vertikala prickar), klicka på Region , välja USA (engelska); Med detta kommer avsnittet att visas Tidningar På vänster sida.

Mer information: Officiell Yahoo-blogg