Yahoo! arbetar du med din egen Siri / Google Now?

yahoo

Nyligen Yahoo! Jag köpte SkyPhrase, ett företag som är specialiserat på bearbetning av naturliga språk, något som kan vara mycket användbart för att tävla med Siri eller Google Now.

Och det är precis vad det verkar göra, enligt en video som släpptes på androidpolice där du ser assistenten springa.

Om det är sant, och videon kommer från en pålitlig källa, måste du möta två giganter som kan integrera din assistent i sina egna operativsystem (Google Now på Android och Siri på iOS), det måste vara så imponerande bra system att användarna föredrar det och letar efter det på marknaderna för att installera det och ersätta det som kommer från fabriken, och för detta måste de utföra funktioner som de tidigare inte har.

I videon talar det om trafik, på bilderna ser det ut som om det talar om rekommendationer om platser och möten i kalendrarna, låt oss hoppas att det fortsätter ytterligare, men först, låt oss hoppas att videon inte är en falsk.

Uppdatering: Videon är inte en falsk, det är en riktig prototyp skapad av Robin Labs som skulle vara en del av en presentation som kommer att göras till Yahoo!, Som de har upptäckt i TC, även om den inte representerar någon produkt som de är arbetar för närvarande på.