XO, för att skicka riktiga vykort med videor i Augmented Reality

post

Tänk dig att du får ett vykort hemma från dina vänner som har åkt till Italien. När vi vänder vykortet ser vi en QR-kod, och när vi fokuserar vår mobil på den koden, visas en video av dessa vänner i Venedig som skickar meddelandet på det mest originella sättet.

Det är vad XO vill göra, en applikation för iPhone (den finns i iTunes) och android (redan på Google Play) som låter dig skicka vykort till någon del av världen genom att göra följande steg:

– Vi valde bilden av vykortet (det kan vara ett foto av oss). – Vi spelade in en video. – Vi skrev adressen till destinationen. – Vi tryckte på för att skicka.

På detta sätt, med en betalning på 2 dollar per vykort, ansvarar Xo för att skriva ut vykortet med lämplig QR-kod så att mottagaren kan se videon, men för detta måste de också installera XO. Leverans av vykort är inte tillgänglig över hela världen, men de tillåter oss att informera e-post så att de kan hålla oss uppdaterade.

Om mottagaren inte har ansökan och inte har fått instruktioner från resenärer kan de läsa de instruktioner som behövs för att se innehållet bakom samma vykort, även om de för närvarande endast är på engelska.

Du kan se detaljerna, tillsammans med en demonstrationsvideo, på xo.cards. En originalidé som försöker fly från sociala nätverk och WhatsApp och återgå till den klassiska och hälsosamma vanan att skicka och ta emot vykort.