Wunderlist, den berömda uppgiftshanteringsapplikationen, integreras med Dropbox

Wunderlist, den berömda uppgiftshanteringsapplikationen, integreras med Dropbox

Eftersom Wunderlist (wunderlist.com) skicka oss anteckningen om vad som är deras första integration: Dropbox. Från och med nu kan vi bifoga filer i de uppgifter som hanteras av Wunderlist med Dropbox som ett lagringssystem, så det finns ingen storlek eller typbegränsning (beroende på tillgängligt utrymme i ditt konto).

Mobilversionerna (iphone, ipad och android), liksom webbversionen, kommer nu att kunna visa filer och synkronisera innehåll på alla plattformar, vilket hjälper dem som arbetar som ett team.

Det är i den här gruppen som Christian Reber, VD och grundare av Wunderlist, tänkte när han bestämde sig för att använda Dropbox för att integrera den i wunderlist, även om många av oss förväntade oss att Google Drive och Box också skulle komma in i den här nya versionen.

Vi måste bara klicka på dropbox-ikonen i detaljvyn för varje uppgift, välja filen (video, foto, pdf, ppt, etc.) som vi vill bifoga och redo, innehållet som ska laddas upp och vara tillgängligt både på webb och mobil.

De kommenterar från företaget att detta bara är den första av många tillgängliga integrationer, så vi kommer att vara uppmärksamma inför nyheter om denna plattform som har miljontals användare runt om i världen.