wopp, ny Vine-service med videor på upp till 21 sekunder

wopp

Många av oss känner redan till Vine från Twitter, en mobilapplikation baserad på vilken användare kan dela korta videor av något slag. Vi upptäcker nu en applikation som kan klassificeras i samma Vine-familj men av spanskt ursprung och med möjlighet att dela videor på upp till 21 sekunder, kallad wopp.

Till att börja med lyfter det fram skillnaden i videoklippens längd som vi kan dela, vilket i fallet med wopp kommer att vara mer än tre gånger mer än vad vi kan spela in på Vine. Dessutom har appen flera mycket märkliga funktioner: om man lämnar det gamla rektangulära videoformatet, kommer woppinspelningarna att visas i form av en sfär, det vill säga simulera det mänskliga ögats syn och form.

All wopp kan publiceras tillsammans med en kommentar och en inbjudan till en specifik händelse om vi vill att den ska spridas på sociala nätverk, med vilken wopp är en mycket original applikation för att skapa inbjudningar till fester eller liknande. Med tanke på den sociala funktionen kan vi i appen följa våra favoritanvändare och se deras respektive publicerade videor.

Du kan ladda ner den för både Android genom att klicka här och för iOS på den här länken.