Wolfram Alpha lanserar en applikation med fokus på kulinarisk konst

Wolfram Alpha lanserar en applikation med fokus på kulinarisk konst

Wolfram Alpha har introducerat en applikation (inte gratis), endast tillgänglig för iOS-användare, som syftar till att bli vår smarta köksassistent.

Genom denna applikation kommer Wolfram Culinary Mathematics Reference App att ha på vår mobila enhet alla de formler som delas på plattformen inriktad på kulinarisk konst. Den har en komplett uppsättning verktyg som hjälper oss från de exakta mätningarna av ingredienserna i ett recept, näringsinformation om maten, kostnaden för menyerna till konsumtionsstatistiken.

Vi kan också anpassa de olika alternativen för att fokusera på andra aspekter, till exempel om vi behöver gå på en diet. Bara genom att ange relevanta data kan applikationen bestämma den rekommenderade dagliga näringsrationen, samt sätta ihop vår egen balanserade kost.

En annan funktion med applikationen är att den använder enhetens GPS för att föreslå butiker nära vår plats, bland annat data. Den har ett stort antal funktioner som vi kommer att upptäcka lite efter lite när vi använder funktionerna.

Länk: AppStore | Goes: Wolfram Alpha