Windows 9 «Tröskel» skulle släppas i april 2015 med viktiga nyheter

Microsoft

Från den information som vi kan läsa varje dag i olika specialmedier om Windows 8 / 8.1 kan vi dra slutsatsen att det inte är ett operativsystem som kommer att få en massiv användning, trots de många fördelarna det har jämfört med tidigare versioner, eftersom Det finns ett antal förändringar som gör Windows 8 / 8.1 inte till en attraktiv produkt, och därför tar både personliga och företagsanvändare Windows 7 mer i beaktande när de migrerar sina datorer.

Winsupersite-publikationen indikerar att i april i år kommer den första Windows 8.1-servipaketet att lanseras, kallat internt GDR1, och det indikerar också att BUILD-utvecklarkonferensen kommer att hållas samma månad, så vad mer Du kan uppmärksamma det i den här konferensen är orden som de kunde uttala om den nya versionen av deras Windows 9-operativsystem, känt som Threshold.

Och det är att Microsoft måste ta en avgörande position för att undvika trubbel i sitt nuvarande system genom att inte attrahera användaruppsättningen, och söka att det finns en balans mellan att tillgodose behoven hos klienterna på traditionella datorer och det att söka efter användare som använder sitt nya operativsystem.

Så det ovan nämnda mediet samlar in några av de data som hänvisar till Windows 9 för att skilja sig från det som fortfarande är Windows 8, där det påpekas att det inte kommer att finnas en alfaversion av Threshold i nämnda konferens eftersom utvecklingen av produkten ännu inte har börjat. , som börjar i slutet av samma månad i april. I den nya versionen kommer det att finnas ett förnyat Metro-gränssnitt, mer moget och med de korrigerade felen kommer tre milstolpar att lanseras före den slutliga lanseringen, även om de inte är kända vad de kommer att kallas, och slutligen indikerar det att deras lansering kommer att vara i april 2015.

Så det kommer att bli nödvändigt att ägna uppmärksamhet åt Microsoft för att veta vilken riktning det kommer att ta från nu efter den dåliga antagandet av Windows 8.1.