Windows 10, tillgängligt på mer än 300 miljoner enheter, kommer inte längre att vara gratis den 29 juli

Windows10

Microsoft har velat dela offentligt idag att Windows 10 redan är tillgängligt på mer än 300 miljoner enheter över hela världen.

I detta avseende måste man komma ihåg att det under den senaste månaden i mars meddelade att Windows 10 fanns på mer än 270 miljoner enheter. Från Microsoft är de nöjda med antagandet och användningen av Windows 10 både hemma och i utbildningscentra, i företag av alla storlekar, liksom i andra typer av organisationer.Det är slående att Windows 10 betraktas som en tjänst istället för ett operativsystem, som det gjorde med tidigare versioner av Windows. I den bemärkelsen påpekar han att den här tjänsten har haft betydande innovationer sedan november förra året och att många fler kommer att komma i nästa stora uppdatering som Windows 10 kommer att få i sommar, precis när dess första årsdag firas.

Dessutom ökar det förtrogenhet, säkerhet, att vara mer personlig och produktiv och generera nya innovativa upplevelser, till exempel erbjudanden som Windows 10 erbjuder användare.

I den bemärkelsen uppmanar Microsoft användarna att uppgradera till Windows 10 gratis eftersom den kostnadsfria uppdateringsperioden är över, som slutar den 29 juli, då en fullständig version av Windows 10 Home börjar kosta 119 dollar.