Wibki, skapa din egen hemsida

wibki

Det finns mycket information tillgänglig på Internet, men vi är selektiva och vi vill skapa en serie webbplatser och portaler med praktiska användningsområden och som erbjuder tillförlitlig information. Mer än det, vi gillar att komma åt det snabbt, och ett alternativ för detta är att skapa vår egen hemsida med all information till hands med ett enda klick.

Med detta mål tittar vi på Wibki, en gratis tjänst som endast är avsedd för att skapa våra egna hemsidor. För att använda den kan vi antingen gå in med Facebook-kontot eller använda vår e-post. Efter registrering kommer vi att introducera en kort handledning så att vi vet hur det fungerar och vi kan lägga till våra profiler på sociala nätverk till Wibki, och vi kan börja konfigurera motsvarande bokmärken och lägga till alla sidor som vi vill ska visas i Wibki-panelen , klassificerad efter kategori. , som kan delas med andra kontakter och som visas som en genvägsikon.

Användbar för alla som är iGoogle-användare och vill söka efter en alternativ tjänst (kom ihåg att stänga den 1 november) eller helt enkelt vill skapa och anpassa sin hemsida, vilket kan vara mycket användbart, till exempel om det vi vill använda är att använda det i pedagogiskt läge och skapa olika länkar till verktyg och webbplatser för våra studenter i samma panel.