Whyd, kompilera våra låtar från SoundCloud, Youtube och mer

Varför d

Med ett enkelt gränssnitt och en snabb och användbar tjänst kommer Whyd till oss som ett verktyg för att förena vårt musikbibliotek och lägga till önskade låtar från Soundcloud, YouTube etc. för att lyssna på dem senare från Whyd.

Vi erbjuds, förutom att kunna samla alla låtar, möjligheten att skapa spellistor och prenumerera på våra användare vars smak tilltalar oss att lyssna på musiken de lyssnar på. Det första vi måste göra när vi registrerar oss är att börja öka våra prenumerationer så att vi kan maximera komponenten för att upptäcka musik och skapa en musiklista baserat på vad vi ser.

För att dra nytta av dess huvudsakliga verktyg och för att kunna importera låtarna från andra kompatibla tjänster behöver vi bara gå till de andra plattformarna och välja låten därifrån med Whyd-ikonen. För tillfället öppnar vi en popup som visar namnet, artisten och källan till låten som vi lägger till vid den tiden.

För närvarande kan vi begära en inbjudan att använda tjänsten gratis, som troligen kommer att skickas till oss på nolltid.