Whisk skapar automatiskt ingrediensinköpslistor baserat på valda recept

Vispa

Tekniska verktyg och deras ständiga utveckling gör livet enklare för oss i uppgifter som fram till nyligen kan verka otänkbara. Ett tydligt exempel kommer från Whisk-tjänsten, vars mobilapplikation redan finns för både Android och iOS, för att skapa ingrediensens inköpslista baserat på det recept som valts baserat på antalet middagar. Det är en tjänst som tillhandahålls av Nick Holzherr, andra plats i BBC: s tv-show The Apprentice, som har fått finansiering för lanseringen.

Tanken är att gå in i ansökan och välja ett recept från en av de tillgängliga kategorierna. Baserat på detta recept och antalet middagar, generera inköpslistan med möjlighet att levereras hemma om du bor i Storbritannien, så du kan logga in för första gången med användarkontot Waitrose eller Tesco, även om detta alternativet kan hoppas över för att komma direkt till punkten. En viktig aspekt är att applikationen låter dig hoppa över vissa ingredienser om du redan har det. En annan viktig aspekt är att recepten tillhör Food Network.

I framtiden förväntas möjligheten att inkludera recept från andra plattformar för matlagningsrecept, komma ihåg produktpreferenser, ta hänsyn till ingredienser från tidigare inköp, och det skulle inte vara en dålig idé att ha receptrekommendationer med kvarvarande ingredienser.

Länk: Visp | Går: TNW