WhatsApp låter dig redan sätta ord i fetstil och kursiv stil

whatsapp

Och medan WhatsApp-webbversionen inte har uppdaterats på länge, med samma arkaiska funktioner som alltid, visar mobilversionen rörelse för att komma lite närmare vad andra mer kompletta alternativ (till exempel telegram, till exempel) redan erbjuder .

I det här fallet satsar de på textens format, och för detta har de arbetat med möjligheten att sätta ord i fetstil och i kursiv stil, vilket visas av androidpolice i skärmdumpen ovan.

Alternativet, tillgängligt i Android version 2.12.535, gör att de kan se djärva ut när de lägger ett ord mellan asterisker och kursiv när de lägger någon text mellan _, så kommer ordet _hello_ att se ut som Hallå.

Ja, formatet är detsamma som det som används i Google Plus, så användare av google-nätverket borde inte ha problem med att komma ihåg systemet (det är faktiskt nedmarkering).

Versionen tillåter också att inkludera PDF-dokument från Google Drive och OneDrive, och säkerhetskopian i Google Drive är nu mer diskret, så att den kan köras i bakgrunden utan att behöva blockera konversationerna vi har för tillfället.

Uppmärksam på den här nya versionen, kom ihåg att alltid hålla dina applikationer uppdaterade.