WhatsApp låter dig nu skicka större emojis och zooma in på videor

WhatsApp

De flesta av er kommer att vara vanliga användare av WhatsApp, en av messenger-applikationerna för smartphones mest populär. Av denna anledning är du förmodligen intresserad av nyheterna som vi delar nedan. Under de senaste timmarna har WhatsApp lanserat en uppdatering för iOS med de mest intressanta förbättringarna.

Som vi har sett är en av de mest slående nya funktionerna i uppdateringen möjligheten till skicka större emojis. Det är ändå viktigt att notera att det bara kommer att vara möjligt om vi skickar en enda emoji, en funktion som också är tillgänglig på plattformar som Twitter. Utöver detta, från och med nu vi kan zooma medan vi spelar in en video: skjut helt enkelt ett finger uppåt eller nedåt på skärmen.

Å andra sidan är det också möjligt att arkivera, radera eller markera som läst mer än en chatt samtidigt. För att uppnå detta måste vi trycka på knappen Redigera och markera alla chattar som vi vill arkivera, radera eller markera. Som vanligt innehåller uppdateringen också olika förbättringar och buggfixar. Till exempel, chatt är nu snabbare att öppna.

Du kan ladda ner den senaste versionen av WhatsApp via följande länk till App Store och Google Play. Fortfarande, nyheterna som vi pratar om har ännu inte nått Android, så om du är användare av Google-mobila enheter måste du vänta.