WhatsApp aktiverar webbversionen av din tjänst

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Steg för steg för att använda Whatsapp web

Många användare av WhatsApp-mobilnätverket har alltid velat ha möjligheten att hantera våra konversationer via våra stationära datorer, att behöva utforma olika formler genom att använda olika applikationer som gör att vi kan ta med dessa mobilkonversationer till våra stationära datorer.

Medan vi fortfarande diskuterar sinnesförändringen hos WhatsApp före den förändring som gavs de senaste timmarna före kontot för de användare som använder alternativa mobila klienter i den officiella applikationen i deras nätverk, och medan den tekniska informationen fokuserar på Vid denna tidpunkt i presentationen av nyheterna om Windows 10, av vilka vi senare kommer att berätta allt som diskuteras i det, har WhatsApp utnyttjat och aktiverat webbversionen av dess applikation.

Om vi ​​öppnar web.whatsapp.com, som bara är kompatibelt med Chrome (även om det också fungerar med Opera, kanske för att det använder samma motor som Chrome, och vissa användare påpekar att de också arbetar med Firefox helt enkelt genom att ändra användar- Agent), nu kommer vi inte åt Google-kontoväljaren, utan vi ser snarare en QR-kod, som kommer att uppdateras regelbundet, som vi måste skanna genom den officiella WhatsApp-applikationen, med tanke på att vi måste ha den senaste versionen av det, som de påpekar från själva webbplatsen. För tillfället kan vi skanna koden via våra Android-, Windows Phone-, BlackBerry- och BlackBerry 10-enheter. Från den här sidan rekommenderar han oss att använda vårt WiFi för att minska dataförbrukningen för våra mobila enheter, eftersom vi måste upprätthålla anslutningen till Internet under vårt skrivbordssession.

Vid det här laget är allt som återstår att noggrant testa webbversionen av WhatsApp, som har talat de senaste timmarna innan bilden läcker som har dykt upp. Det verkar som om slutligen användare som använder stationära datorer redan kan hantera våra konversationer i detta nätverk från våra egna datorer, vilket ger oss bekvämligheten att visa och svara på de konversationer vi får i våra användarkonton.

Kanske kan det vara anledningen till att WhatsApp vill tvinga användare att bara använda sin officiella applikation, vilket får WhatsApp + att ha varit tvungen att säga adjö till användarna för alltid.