Weebly tillåter oss redan att skapa en webbplats från Android

Weebly

Vi nämnde vid den tiden att Weebly är ett verktyg som lanserades 2006 och som gör det möjligt för oss att skapa ett eget utrymme på Internet på några minuter och utan behov av teknisk kunskap. Faktum är att, liksom andra plattformar, stärker Weebly också sin närvaro för mobila enheter, och om den 2012 lanserade sin applikation för iOS-plattformen, kommer den i veckan ihåg vem som använde Android-plattformen för att ge oss sin applikation.

Själva filen berättar för oss att vi kan skapa och hantera vår egen blogg, men om vi redan har skapat vårt webbutrymme kan vi se dess statistik och mottagna poster via ett webbformulär, som vi kan svara från vår terminal var vi än befinner oss när som helst. Genom att granska funktionerna fokuserar alla på de aspekter som är relaterade till skapande, hantering och publicering på våra egna bloggar, med enbart fokus på detta publikationsformat.

Om vi ​​är intresserade av att kunna installera den på våra terminaler måste vi ha Android version 2.2 eller högre, som är en gratis applikation avsedd för alla publik, vilket får oss att tänka på dess användarvänlighet.

Länk: Weebly för Android