Website Downloader, för att ladda ner källkoden för en webbplats

Webbplatsnedladdare

Vi rekommenderar ofta olika användbara verktyg för alla som på ett eller annat sätt ägnar sig åt Internet eller programmering. Vi har nyligen upptäckt Website Downloader, en intressant webbplats som låter oss ladda ner källkoden från vilken webbplats som helst med ett enda klick.

Webbplatsnedladdarens funktion är en av punkterna till förmån för verktyget. I själva verket behöver vi bara ange webbadressen vars HTML-kod och resurser vi vill ladda ner och ange e-postadressen där vi vill få informationen (i .zip-format). Efter en tid (som kan variera beroende på webbplatsens storlek) kan vi konsultera källkoden på den angivna webbplatsen, även om vi kan lämna webbplatsen så snart vi klickar på nedladdningsknappen. Ändå måste det tas hänsyn till det det är inte möjligt att ladda ner (gratis) webbsidor som är för stora.

Trots storleksgränsen (vilket tvingar dig att betala för att ladda ner koden från tyngre webbplatser)Webbplatsnedladdare kan vara användbart när du laddar ner koden på mindre sidor om vi inte vill installera programvara specifikt på vår dator. Därför är det en intressant resurs både för dem som ägnar sig professionellt åt programmeringsvärlden och webbdesign och för dem som studerar, särskilt om vi tar hänsyn till att konsultera den faktiska koden Det kan vara mycket användbart för lärande. Om det har fått din uppmärksamhet kan du titta igenom följande länk.