Webbversionen av Hours är här, ett komplett verktyg för tidshantering

Timmar

För några månader sedan berättade vi om timmar, a app för iPhone och Apple Watch för att enkelt hantera tiden. Nyligen, skaparna av verktyget har meddelat lanseringen av version 2.0 av timmar, vars huvudsakliga nyhet är att den nu också finns i en webbversion.

En av fördelarna med Hours webbversion är att vi kan använda verktyget från flera enheter samtidigt. Det kan till exempel vara möjligt att använda app för att iPhone eller Apple Watch ska starta kronometern för en viss uppgift och stoppa den från verktygets webbversion, sedan information synkroniseras automatiskt i molnet.

Hours 2.0 erbjuder oss ett stort antal intressanta funktioner, till exempel möjligheten att visuellt konsultera den tid vi ägnar åt varje uppgift. Dessutom är det möjligt att filtrera data efter tidsperiod, projekt, uppgift eller personer. Och inte bara det, eftersom Vi kan också exportera data i CSV-format eller skriva ut dem direkt.

Utan tvekan är det ett av de bästa alternativen att hantera tid med lätthet, så det är verkligen användbart för frilansare eller arbetstagare som måste ange den tid de ägnar åt varje uppgift under hela arbetsdagen. Om det har fått din uppmärksamhet kan du testa funktionen för webbversionen av Hours 2.0 via följande länk.