Waze presenterar sin nya version för att veta var kontakterna befinner sig i realtid

Waze presenterar sin nya version för att veta var kontakterna befinner sig i realtid

Eftersom Waze De presenterar sin nya version, 3.5, tillgänglig för iOS och Android, vilket gör det lättare att veta var personen vi träffar är eller när man kommer fram.

Du kommer säkert att känna till Waze som lösningen som visar kartor som genereras av samhället själv, trafik och väginformation, med en grupp med mer än 28 miljoner förare. Denna nya version öppnar nya möjligheter, vilket till exempel underlättar att bo på en restaurang med vänner (vi kan se vart våra vänner ska gå och deras beräknade ankomsttid i realtid), veta var de har parkerat, plocka upp paret genom att skicka ett erbjudande att plocka upp dig och få din plats och en navigeringsväg direkt, dela rutter med alla som använder en webblänk till kartan, där informationen visas i realtid (precis som Glympse gör) etc.

De nya sociala funktionerna har utformats med förhöjda kontroller av integritetsskydd, så att användarna alltid kan bestämma vilka funktioner de ska interagera med i Waze, och har möjlighet att bli osynliga för att när som helst dölja sin position på kartan.

Du kan komma åt den nya versionen på www.waze.com