wan2sport – Att hitta personer som utövar samma sport

wan2sport

Joan Porta, medgrundare av wan2sport.com, introducerar oss till detta nya sociala nätverk, skapat för att ansluta människor som utövar samma sport.

Vi måste bara leta efter den sport vi utövar I sidans sidmeny och specificera vår stad kommer verktyget att ansvara för att spåra databasen för att söka efter eventuella nya kontakter, personer som är intresserade av samma sport och som bor nära oss.

Resultatet visas i form av en karta. Det kommer att vara nödvändigt att klicka på ikonen för den användare som vi vill kontakta och registrera för att upprätta anslutningen, för att kunna söka och få information innan du registrerar dig.

Denna sista punkt är säkert den som kommer att behöva förändras i framtiden. Om projektet är nytt borde de inte ha många användare, så om vi verkligen vill inte returnera någon registrering och vi kommer inte att uppmuntras att vara en del av nätverket. Idén är intressant (inte ny), även om det kommer att bli nödvändigt att satsa på någon marknadsföringsstrategi som uppmuntrar att öka antalet tillgängliga användare så att kartan fylls med ikoner varje gång någon söker efter cykelfans i Logrosn, för att ge en exempel.

Idén föddes snabbt, på college, mellan två vänner. Det tog tre månader att definiera verksamheten och två år att programmera nätverket. Nu är det i våra händer att förvandla det till ett framgångsrikt projekt.