Vyte.in hjälper dig att välja de bästa tiderna för att skapa arbetsmöten

Vyte. </p><p>In

Att flera personer kan komma överens om att hålla arbetsmöten på en timme som kan vara bekvämt för alla kan vara väldigt komplicerat, särskilt om de tillgriper e-postmeddelanden, vilket kan leda till att flera av dem förlorar längs trådarna i meddelandena.

I detta avseende syftar Vyte.in, ett företag med franskt ursprung, till att underlätta skapandet av arbetsmöten mellan olika människor, så att de som ska skapa sådana möten bara behöver gå till deras webbplats för att skapa sina evenemang, lägga till deras motsvarande titlar och därefter inkluderar de som vill delta.

När du har slutfört dessa steg är allt du behöver göra att välja flera datum och tider så att gästerna kan välja de som passar dem bäst eller föreslå andra från de e-postmeddelanden de får.

Tänk på att möteskapare måste ha Google Kalender för att kunna använda tjänsten som tillhandahålls av Vyte.in, även om de redan arbetar från själva plattformen för att integrera andra tjänster som de kan använda i framtiden.

I alla fall behöver gästerna inte använda Google Kalender.

Det bör också noteras att Vyte.in visar varje gäst de datum och tider som valts i deras tidszoner, och Vyte.in kommer att undvika dessa överflödiga eller motstridiga datum när man skapar flera möten.

Kort sagt, Vyte.in vill underlätta att sammanföra flera personer så att de kan genomföra sina arbetsmöten och erbjuda sina tjänster gratis till alla intresserade.