Vivid JS

Vivid JS, ett komplett galleri med open source-ikoner för JavaScript

Levande JS

Under de senaste åren har vi rekommenderat en mängd användbara resurser för alla dem som ägnar sig åt programmerings- och designvärlden. Specifikt är många av dessa resurser relaterade till ikoner. Den här gången utökar vi listan som vi pratar om Vivid JS, ett komplett galleri med ikoner öppen källa för JavaScript som särskilt har fått vår uppmärksamhet.

Utan tvekan är en av de egenskaper som mest har fångat vår uppmärksamhet på Vivid JS möjligheten till anpassa dina över 90 ikoner på några sekunder. Specifik, vi kan ändra både dess storlek och dess färger att använda attributen data-vi.

Som du kan se på skärmdumpen som den här artikeln illustrerar är ikonerna som vi hittar i Vivid JS ganska minimalistiska, satsar på en platt stil i två färger Dessutom är de särskilt relaterade till tekniksektorn, så vi kan hitta många intressanta alternativ för våra skapelser.

Om du letade efter ett galleri med gratis ikoner för dina personliga projekt är vi säkra på att Vivid JS kommer att bli ett intressant alternativ när det gäller Hitta ikoner i SVG-format. Om det har fått din uppmärksamhet kan du konsultera galleriet genom följande länk till Vivid JS webbplats.