Vissa typer av applikationer att tänka på under semestern på våra Android-enheter

Vissa typer av applikationer att tänka på under semestern på våra Android-enheter

För många år sedan föreställde vi oss inte hur användbar en liten enhet skulle vara som vi kunde lägga i byxfickan eller i väskan, och det kunde hjälpa oss när vi behövde det. Tja, den enheten har varit med oss ​​i några år och fortsätter att utvecklas, både när det gäller hårdvaruprestanda och operativsystem, där det dessutom finns fler och fler applikationer för att möta olika behov.

Vi kommer att överväga att vi håller på att ta vår förtjänade semester, om vi inte redan är i den, och vi bär med oss ​​vår älskade enhet. Verktygen som vi kan ge idag är oändliga, men vanligtvis är den vanliga användaren nöjd med de applikationer som är installerade som standard, vilket begränsar sig till Google-sökningar, till platsen via Google Maps eller till och med Facebook-applikationen för att dela ögonblicken med dina kontakter och lämna några kommentarer.

Tja, för förbered vår enhet för semestern, vi måste börja med att installera spårningsappar, så att om de tar det från oss eller om vi lämnar det förlorat någonstans, har vi möjligheter att återställa det. Cerberus, AirDroid 2, Droid Finder eller andra är några av alternativen att överväga. Vi måste också ha vårt mobila antivirusprogram uppdaterat, om det flyger, liksom de senaste uppdateringarna installerade.

Nu är det dags att tänka på att använda vår enhet som en fotografisk kamera, så att vi via Google Play har flera alternativ, till exempel EyeEm, Instagram, SnapSeed, Flickr. Och om vi är en av dem som tar många fotografier, kan vi fortfarande ta hänsyn till molntjänsterna för att undvika att uppta det interna utrymmet i vår terminal eller själva microSD-kortet. För detta kan vi räkna med molntjänster som Dropbox, Amazon Cloud Drive, Box, Sugarsync, ShoeBox och liknande.

Vid den här tiden behöver vi bara installera dagliga applikationer, där vi kan använda åsikterna och kommentarerna från Yelp och Foursquare för att bestämma oss för att gå till en eller annan restaurang, men om vi inte vill gå så äventyr och vill ha allt ordnat kan vi använda Any.Do eller Wunderlist-applikationer, bland andra i sitt slag, för att omvandla de åtgärder som ska genomföras till väntande uppgifter. I den meningen kommer det inte att skada oss att ha dina widgets installerade för att snabbt se vad vi måste göra varje dag.

Om vi ​​går natt flyttakan vi använda applikationer som indikerar olika nattlivserbjudanden, till exempel Liveclubs eller några av de olika guiderna som finns tillgängliga för varje specifikt område. Om vi ​​är på stranden, om vi tar bilen, kan vi använda den Waze för att hitta bästa möjliga rutter och Social Beach för att känna till stränderna. Det gör aldrig ont att ha en applikation som känner till väderprognosen, som Aemets, precis som dagen inte är optimal för att vara på stranden och för sightseeing på gatorna i staden där vi är på semester. Ett annat alternativ som vi kan ta hänsyn till är att komma åt webbplatser för lokala medier, som kan ha agendaposter, som kan fungera som vägledning. I den meningen har vi bättre webbläsare jämfört med de som kommer som standard, till exempel Next Browser eller Dolphin Browser.

Någon annan typ av ansökan att överväga? Ja, om vi går som en grupp har vi i Google Play olika applikationer för att dela utgifter, till exempel A mucho tocamos, CrowdMoney eller Settle up, bland andra. Om vi ​​ska ha ledig tid kan vi också installera applikationer för att läsa nyheter, såsom News Republic, vår favoritflödeshanterares, Flipboard eller någon annan. Om vi ​​också läser serier och elektroniska böcker måste vi också ha motsvarande applikationer för det. En läsare av QR-koder skadar inte att känna till den information som de olika platserna erbjuder oss, till exempel 1QR, och att det blir allt vanligare att se dem. Om vi ​​är lata kommer en applikation som AlarmDroid att hindra oss från att stå upp sent och utnyttja tiden bättre.

Vi har redan vår terminal redo att använda den intensivt på semester, även om vi också måste ta hänsyn till några av de applikationer som är installerade som standard i varje fall, till exempel anteckningsapplikationer eller kalenderagendor, som kommer att fortsätta att hjälpa oss att få bästa möjliga helgdagar, räknar vi med att vi redan har genomfört planeringen i vårt skrivbordsteam, även om metasökmotorerna för flyg, hotell, uthyrning, bland andra, redan har sina mobilalternativ, vilket kan hjälpa oss när som helst om vi missförhåller oss plan eller vi vill omprogrammera den för att förbättra den vi redan har.

Om vi ​​av en slump är användare av iOS-terminaler finns det motsvarande applikationer för denna plattform med samma syften.