Vissa detaljer i Adobes Project Nimbus är kända från en läcka

Captura de MacGeneration

MacGeneration Capture

Att Adobe arbetar med en applikation med fokus på fotografering under kodnamnet Project Nimbus är inget nytt, eftersom företaget nämnde det vid sin MAX-konferens. Vad som är nytt är att det nu har varit möjligt att känna till aspekter av det tack vare en läcka av den tillgänglig av misstag för ett litet antal Creative Cloud-prenumeranter.

I den meningen har MacGeneration-publikationen haft tillgång till applikationen, som den har kunnat ladda ner och installera, och drar slutsatsen att det är ett enkelt program som går bort från komplexiteten i bildredigeringen med avseende på Lightroom, med färre alternativ, vara tillgänglig för ett större antal användare som inte behöver en hög inlärningskurva.Project Nimbus motsvarar Photos-applikationen och iCloud-fotobiblioteket på iOS och macOS men med fler funktioner, vilket TechCrunch påpekade. Tanken är trots allt att göra det möjligt för användare att ladda upp sina foton till molnet och kunna göra ändringar på dem, vars ändringar kan återställas från vilken enhet som helst tills de kan återgå till originalversionen tack vare användningen av icke-redigeringar . destruktiv.

I detta avseende skulle applikationen erbjuda 1 TB molnlagring. Fotografierna kan också vara i RAW-format, men bäst av allt skulle applikationen möjliggöra sökningar med naturligt språk och utnyttja det faktum att applikationen också skulle använda sitt innehållsidentifieringssystem på fotografierna.

Det som återstår att känna är när den officiella lanseringen kommer att ske, med tanke på att Adobe fortfarande arbetar med den nya applikationen, liksom andra detaljer om dess funktion.