Vinebox, för att se de mest populära Vine-videorna och konvertera dem till GIF

videor vinstockar

Till listan över webbplatser för att hitta och se de mest populära videoklippen på Vine lägger vi till en annan portal som är användbar för att filtrera det mest framstående innehållet i mobilapplikationen och det sociala nätverket för att dela videor på bara 6 sekunder. Dess namn är Vinebox och det finns tre av dess styrkor: dess automatiserade tittare, taggar och Vine to GIF-videokonverterare.

Även om dess automatiska kategorier är tydliga, bland vilka de roligaste videorna, humor, djur, specialeffekter, sport, musik, mat och konst sticker ut, sticker det ut bland de verktyg som vi tidigare rekommenderade eftersom det innehåller en automatisk tittare som Som standard, och även om det innehåller ett par bläddringsknappar (tillsammans med de för delning på sociala nätverk), spelar alla videoklipp automatiskt i en specifik lista.

De återstående funktionerna är dess snabba sökningar som gör det möjligt att ta en titt på alla användares offentliga vinstockar eller söka igenom nyckelord som genererar en lista med rekommenderade taggar. För att göra saken värre finns det under tittaren också en knapp som säger att GIF att trycka på den startar en process för att konvertera videon till animerat GIF-format.

De resulterande GIF: erna kan laddas ner till datorn eller helt enkelt delas över ett större antal nätverk och portaler helt enkelt genom att kopiera den URL som skapas direkt.

Länk: Vinebox