Vine lanserar webbprofiler, vi kan redan konsultera allt innehåll på Internet

vin

Bara tillgång vine.co/profile_name (vine.co/diegopolo, till exempel) för att kunna komma åt det som har publicerats av användare i deras konton. Från och med nu kan Vine redan skryta med webbprofiler, ett steg som andra giganter, som Instagram, redan tog för några månader sedan.

Vi kan alltså se innehållet som folket vi följer publicerar med sina telefoner, och komma ihåg att Vine koncentrerar sig på att tillåta inspelning av video och ljud med en maximal varaktighet på 6 sekunder och komma ihåg att det bara spelas in när skärmen trycks in. Från webben, kommentera och följ, även om vi inte kommer att kunna ladda upp material, funktionalitet reserverad för själva telefonerna.

De meddelar det på den officiella bloggen tillsammans med en annan nyhet: kompatibilitet med stora skärmar, så att det är enkelt och trevligt att njuta av innehåll från en TV, till exempel med ett format som är särskilt utformat för det ändamålet.

Vine skapades i juni 2012 av Dom Hofmann, Rus Yusupov, Luis Adrian Pilatua, Rodrigo Fragoso Garcia och Dazaeth, men i oktober samma år köptes systemet av Twitter. Ursprungligen hade den bara en applikation för iPhone, med en Android-version sedan juni 2013 och för Windows Phone sedan november förra året.