Vilka smartphones har en bättre kamera än iPhone XS Max

Móviles con mejor cámara que el iPhone XS Max

Det är inte löjligt att säga att iPhone XS Max ser väldigt bra ut i olika sektioner: skärm, processor, lagring, storlek, kamera och sluta räkna. Men att tro att den här toppen av sortimentet har det bästa fotografiska avsnittet i dag är att studera för att se vad alla dessa smartphones har att erbjuda.

Och ja, i brist på en, enligt folket i DxOMark finns det upp till 5 mobiltelefoner som överstiger iPhone XS Max-kameran, Apples flaggskepp med en dubbel 12 MP + 12 MP bakre kamera och en 7 MP främre kamera. Här är ledarna för Android-systemet.

Huawei P30 Pro, högst upp på toppen

Med 112 poäng i DxOMark listas Huawei P30 Pro som kungarnas kung i området för mobilkameran. Att prata om en telefon på mer än 1000 euro är inte en fråga om 3 minuter och under hela vår analys kommer du att inse det. Utan tvekan, ett utfall av killarna från Huawei för att skicka iPhone XS Max till en annan steg.

Huawei Mate 20 Pro

Ytterligare 10 poäng för Huawei-huset, även om dessa är värda 100 när vi meddelar att Mate 20 Pro eskorterar P30 Pro som smartphones med marknadens bästa kamera. Sammanfattningsvis är det en terminal som Genomsnitt 109 poäng efter test i DxOMark Labs och äger 3 Leica-sensorer (en 40 MP i huvudkameran, ytterligare 20 MP i vidvinkel och ytterligare 8 MP med optisk zoom x3). Här lämnar vi recensionen till dess fotografiska avsnitt.

Huawei P20 Pro, för att avsluta topp 3

Vi visste att P20 Pro hade varit en av höjdpunkterna under 2018. Det är dock förvånande att se hur det under 2019 har varit en av de bästa kameratelefonerna, även före iPhone XS Max. Varför är detta? Tja, tack vare sin 6,1-tums skärm, Huawei Kirin 970-processor, 6 GB RAM och 128 GB intern lagring tillsammans med en 40 MP + 20 MP + 8 MP trippel bakre kamera och en 24 MP främre kamera.

Samsung Galaxy S10 Plus, det var dags att se det sydkoreanska företaget

Det spekulerades i att Samsung skulle lämna Galaxy S10 Plus för att spruta mer uppmärksamhet i sin hopfällbara mobil, men det gick först upp i rök när vi testade enheten och insåg att den lovade mycket på marknaden. I flera av våra videor lyfter vi fram kvaliteten i fotografisektionen och du kan också göra det genom att ta en titt på det aktuella klippet.

Xiaomi Mi 9, det kinesiska Apple har också sin plats

Och vi avslutade topp 5 med en mobiltelefon som inte kunde förbises eftersom 3 B (bra, trevligt och billigt). Priset i Spanien är cirka 449 euro och i utbyte mot det kommer du att ha en elegant design men med kraftfulla egenskaper och en trippel kamera med 48 MP (f / 1,75) sensor, 12 MP sekundär tele (f / 2.2) med 2x optisk zoom och tertiär 16 MP (f / 2.2) vidvinkel med 117 FOV.

Men kom igen, att makroläge vid 3 centimeter och artificiell intelligens är inte långt efter. För resten hittar vi en 6,39-tums skärm med FullHD + AMOLED-upplösning, 6 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme och ett 3.300 mAh batteri med snabb laddning, bland annat. I det här fallet är det sant att bilderna inte är bättre än iPhone XS Max, men lite saknas.