vidIQ Vision, förlängning med statistik och SEO-data för alla YouTube-videor

vidiq estadisticas youtube

vidIQ är en specialiserad tjänst som erbjuder många avancerade statistiska och analytiska verktyg för YouTube-kanaler som vill förbättra antalet. Visst, YouTube innehåller sin egen Analytics-instrumentpanel, men vidIQ erbjuder en alternativ instrumentpanel som, samtidigt som den har samma API, ger en annan inställning till visning.

Hur som helst, även om de flesta av dess lösningar betalas, har den en gratis förlängning som heter vidIQ Vision som är ansvarig för att visa, tillsammans med alla YouTube-videor, en samling data men statistik som är snabb men mycket viktig. Tanken är att lära sig teknikerna i populära videor för att tillämpa dem på dina egna.

Installera det och skapa ett konto direkt i tjänsten är de enda tidigare stegen för att börja använda det, eftersom ditt informationskort visas direkt till höger om videon som spelas. Det första som ska visas är antalet visningar, gånger den bäddades in och en specialpoäng, från 1 till 100, kallad vidIQ-poäng; Den senare uppskattar framgången för videon från de poster som erhållits från vidIQ.

Nästa del innehåller en granskning av räckvidden på sociala nätverk med antalet likes på Facebook och YouTube utöver delningarna på Google+ och Linkedin. Resten har att göra med videoklippets SEO: antal ord och länkar i beskrivningen, taggar inkluderade, position upptagen av videon när du söker efter flera av dem, ord som talas per minut och mycket mer.

En knapp för att visa ett avancerat inbäddningsminifönster och en lista med populära videor relaterade till den aktuella, med filter efter land och språk, kompletterar verktygets gratisfunktioner.

Mer information: vidIQ Vision för YouTube i Chrome Web Store