Vi testade trackie, det nya problemhanteringssystemet för programmering av projekt

Vi testade trackie, det nya problemhanteringssystemet för programmering av projekt

Tävlar med klassiker som Mantis, Trackie erbjuder ett felhanteringssystem (Problemspårare) som möjliggör övervakning av problem som finns i alla projekt, vilket möjliggör konfigurering på ett enkelt och intuitivt sätt, både för de som är ansvariga för projektet och för kunderna.

Just nu är det i sluten beta-fas, vilket är nödvändigt att begära en inbjudan från huvudsidan, något som vi har uppnått för några timmar sedan för att visa dig vad vi kan hitta där.

Det första vi måste göra är att skapa ett projekt med titeln och de som är ansvariga för det, både kunder och utvecklare.

När projektet har skapats kan vi definiera de tillstånd där projektets uppgifter kan hittas, vilket är möjligt att ta bort och lägga till så många poster som vi vill, med en unik färgkod för varje element.

Vi är nu redo att börja rapportera problem och konfigurera prioriteten för var och en, den ansvariga och staten, en av de tidigare registrerade.

Rapporterna är mycket intuitiva, visar snabbt statusen för varje uppgift och gör det möjligt att lägga till kommentarer i varje text, vilket undviker att skicka e-post från plattformen.

I beta-fasen är allt gratis, priset på de olika planerna som kommer att finnas i framtiden har ännu inte definierats.

Även om det inte är så flexibelt som Mantis, ett öppen källkodssystem som vi kan installera på vår server, med mycket omfattande konfigurationsfiler, är det mycket lättare att använda, så det kommer säkert att locka ett stort antal proffs de närmaste månaderna.

Länk: Trackieapp.com