contador de visitas Skip to content

Vi presenterar Google 3D-surfplattor (Project Tango Tablet Development Kit)

Tableta Proyecto Tango

Vi nämnde redan för dig i maj förra året att Google utvecklade en senaste generationens surfplatta med avancerade synfunktioner, som är en del av Tango-projektet. Vi påpekar också att Google under den nuvarande junimånaden hade för avsikt att producera 4000 enheter av prototypen på denna surfplatta. Google har just publicerat tillgängligheten av Google via ATAP-profilen på Google+ Project Tango Tablet Development Kit, utvecklat i nära samarbete med tillverkaren NVIDIA, som endast är avsedd för utvecklare, som kommer att behöva spendera 1 024 dollar för att få en enhet.

Project Tango Tablet Development Kit Den består av en 7 ″ skärmtavla med den nya mobila processorn Tegra K1 inuti. Den innehåller också 4 GB RAM, 128 GB intern lagring, frontkamera med en 120 graders betraktningsvinkel, 4MP bakre kamera med 2 mikron pixlar, en bakre rörelsespårningskamera, en integrerad djupgivare, WiFi, BTLE och 4G LTE.

Tanken är att utvecklare kan skapa applikationer som använder 3D-rörelsespårning och fångar hela ytor i miljön, enligt Google i själva annonsen. Kom ihåg att detta är en högteknologisk och experimentell produkt och inte bara en surfplatta med vilken användare konsulterar våra meddelanden och deltar i sociala nätverk.

I den här länken finns mer information om Tango-projektet, och slutligen lämnar vi dig videon av produkten: