Vi pratar med de ansvariga för GVGMALL, portal för försäljning av billiga licenser för spel och Windows

gvgmall

Under de senaste åren har mycket kontroverser genererats med vissa portaler för försäljning av spellicenser och Windows, och idag har vi med oss ​​de som är ansvariga för en av dem, av GVGMALL, för att eliminera några tvivel som har uppstått för oss alla.

-Hur kan du sälja dessa Windows-licenser så billiga?

Vi köper nycklar i stora satser och säljer dem till ett lägre pris än produktionspriset. Vi säljer med förluster för att skapa ett varumärke, det är därför det är så lågt pris. Dessutom är nycklarna OEM, det är inte licensen som normalt köps i Microsoft-kanalen, så det är redan billigare.

– Är det lagligt att sälja OEM-licenser? OEM-programvara är programvara som förinstalleras när du köper en ny dator. Vad säger Microsoft om det?

Nycklarna är kompatibla med officiell Microsoft-teknik och har sålts på marknaden i mer än tre år. Vi köper nycklarna från de officiella agenterna. Denna produkt är effektiv på lång sikt, förutsatt att datorn inte ändras. Det finns inget felproblem på ett år.

– Vad händer om en användare köper en licens och två år senare annullerar Microsoft licensen eftersom den köptes online?

Vi säljer nycklarna och vi kommer att erbjuda support så länge du inte byter dator. En OEM-nyckel är giltig för en enda dator, om du byter dator är den inte längre giltig. Om något problem uppstår med samma dator har du alltid ett uppmärksamt stöd.

– Och spelen? Hur fungerar det?

Nycklarna till spel köps också från officiella agenter, vi kan tillhandahålla köpet online och vi kan bekräfta det per telefon. Det finns ett brett utbud av spel från olika företag, och alla har en officiell agent som genomför transaktioner.

Från GVGMALL har de gett oss en rabattkod på 20% för alla som vill skaffa licenser: KEY20. Det gäller för dessa produkter:

– Windows 10 pro: Originalpris $ 15,32, med kod: $ 12,26 – Office 2016: Originalpris $ 37,42, med kod: $ 29,94