Vi kan redan skicka foton i DM: erna på Twitter

dms

En av de stora nyheterna som Twitter just har presenterat i sina mobilapplikationer kommer säkert att temperera de ansvariga för SnapChat. Detta är möjligheten att skicka bilder i privata meddelanden, vilket möjliggör privat kommunikation baserat på foton.

De meddelar det på sin blogg genom att presentera en ny flik i navigeringsfältet för mobilappar som möjliggör enklare åtkomst till DM: er, vilket gör att ett enda klick kan komma in i den privata delen.

De har också förbättrat anmälningssystemet som ska meddelas när det finns nya meddelanden från någon, med små skillnader mellan Android- och iPhone-versionerna.

De har också gjort det enkelt att hitta nytt innehåll och växande trender. Med ett enkelt fingrar kan vi gå från vår huvudsida till listan över populärt innehåll, vilket gör det enkelt att förvandla ett socialt nätverk till ett innehållsnätverk.

Det är ju allt det handlar om. Det som började som ett socialt nätverk förvandlades till ett innehållsnätverk med meddelanden, nu är de de tre pelarna i Twitter, en plattform som har fler och fler användningsområden, för dem som har ett konto och vill interagera och för dem som inte har ett konto och de vill bara veta vad som händer i världen.