Vi kan nu spara våra favoritfraser i Google Translate för Android

traductor para android

I flera veckor tillåter Google Translate oss att spara översättningarna av våra favoritfraser i vårt Google-konto. Detta är extremt användbart när vi reser till ett land med ett okänt språk, så att vi kan ha nycklarna för att beställa en taxi, tacka, försvara oss i en restaurang etc.

Problemet är att tills nu kallas den funktionaliteten Parlör, var inte tillgängligt på Android, något viktigt för dem som reser.

De kommenterar på Google-bloggen:

Från och med idag kan du automatiskt synkronisera fraser i din parlör med din Android-enhet med hjälp av mobilappen Google Translate. Så du kan ta dina mest användbara fraser med dig vart du än går.

Vi måste bara välja parlör i Google Translate-menyn för att komma åt vårt innehåll, som synkroniseras vid inloggning med vårt google-konto.

Å andra sidan inkluderar de, i denna nya version av Translate, möjligheten att automatiskt översätta fraser som tagits med kameran på 16 nya språk: bulgariska, katalanska, danska, estniska, finska, kroatiska, ungerska, indonesiska, öar, litauiska, Lettiska, norska, rumänska, slovakiska, slovenska och svenska.