Vi kan nu lägga Flipboard-tidningar på webben

Vi kan nu lägga Flipboard-tidningar på webben

Lämnar mobilvärlden, nyhetsläsaren Flipboard Ta ett steg idag för att erövra webben. Från och med nu kommer vi att ha HTML5-versioner av tidningarna som skapats med ditt system, arbetar i vilken webbläsare som helst, oavsett om det är webb eller mobil, och är bara det första steget för en fullt fungerande webbversion av hela plattformen, ett projekt de har arbetat med i flera månader.

I denna animerade gif kan vi se hur tidningarna kommer att se ut i deras webbversion:

Go The Verge

Tidningar anpassa sig till bildskärmens storlek där de ses, så att du kan växla sidor intuitivt, som om det vore en riktig tidskrift, som har koncentrerat dig ganska mycket på att möjliggöra en snabb upplevelse när du läser innehållet.

Möjligheterna det erbjuder är enorma: vi kan skapa tidskrifter med vårt favoritinnehåll och publicera det som en sammanfattning, eller skapa akademiska artiklar och presentera dem i ett mer attraktivt format, eller skapa en version tidskrift av innehållet vi skapar …

Prognosen är att ha en komplett Flipboard-webb i början av nästa år, men med den funktionalitet som lanseras idag öppnar möjligheten för läsare av våra webbplatser att konsultera tidningarna som skapats med den mobila Flipboard, men vi kan redan säga att det finns en tidigare och efter dagen invaderade Flipboard-tidskrifter bloggar.

Vi lämnar dig med presentationsvideon som förklarar den process som är nödvändig för att publicera tidningarna på webben:

Gå till Flipboard-bloggen