Vi jämför kamerorna på Huawei Mate 20 Pro och P30 Pro

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Några månader efter att ha presenterat den helt nya Huawei Mate 20 Pro visade företaget världen vad som kan betraktas som den bästa kameratelefonen på marknaden, men för att verifiera i vilken utsträckning detta är sant har vi ställt det ansikte mot ansikte med de bästa telefonerna. nuvarande, och vi startade serien med sin lilla bror, Mate 20 Pro.

Som du ser i videon är skillnaderna i fotografi och video inte alltför stora förrän vi kommer till delen av nattfotografering. Vi visar hur de delas i olika kategorier, och vi noterar var och en.

För att göra det mer objektiv, tjänar varje terminal poäng i dagsljus, närbild, bokeh, video och andra kategorier, och i slutet lägger vi till poängen för att visa ett resultat som visar en vinnare. I det här fallet är det klart vem som vinner, men det är bättre att du ser de fotografier och videor som vi har tagit för att demonstrera det.

Huawei har syndat lite i färger, det vill säga. Vi har redan berättat för dig vid andra tillfällen att det kan uppfinna toner där de inte finns, och att det visar magentor i områden där det inte vet vad man ska lägga, men de är obetydliga problem för många människor. Det har lyckats ha en imponerande terminal för att starta 2019 vilket gör det klart för tävlingen vad som förväntas av framtidens kameror.