Vi jämför kameran på Samsung Galaxy S10 Plus och den med Huawei P30 Pro

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Här är videon som många väntade på, videon där vi jämförde två av de bästa kamerorna i mobilvärlden, den för Samsung Galaxy S10 Plus och den för Huawei P30 Pro.

I videon tar vi samma bilder med en och en annan enhet, i svaga och höga ljusförhållanden, med rörelse och utan den, med närbilder, med bokeh … för varje kategori distribuerar vi tre poäng, och vi får en sista anteckning som indikerar vilket Det verkade bättre.

Medan P30 Pro sticker ut för sin otroliga ljuskänslighet, överträffar Samsung den i färgkvalitet, men i slutändan vinner den Huawei-mobilen på grund av bland annat TOF-kameran som möjliggör en smartare bakgrundssuddighet. .

Kom ihåg att vi redan har pratat mycket detaljerat om kameran på P30, med dess för- och nackdelar, och om S10 Plus, så videon som vi presenterar idag är bara en sammanfattning som jämför båda, utan att redan gå i detalj igen förklaras ovan.

Båda företagen gör det väldigt svårt för Apple, vilket kommer att behöva imponera oss mycket i år för att kunna spela i samma liga om vi pratar om kameror (när vi pratar om programvara och tjänster Apple fortsätter att leda).