Vi försöker UseTheFood, dela dina recept så att du inte slösar bort mer mat

Vi försöker UseTheFood, dela dina recept så att du inte slösar bort mer mat

Vi kommer att bli förvånade över att veta hur mycket mat som bortskäms varje dag eftersom vi inte vet vad vi ska göra med maten vi har kvar och som vi har lagrat i vårt kök.

I syfte att minska mängden bortkastad mat och optimera det som lagas till, föddes webbplatsen UseTheFood, en portal där användare kan dela recept som, genom en sökning efter ingredienser, personer Registrerade användare kan söka och bli inspirerade till laga recept med utvalda livsmedel.

Portalen har en mycket viktig social komponent, eftersom du kan kommentera varje användares recept, ge åsikter, interagera med andra registrerade personer samt tillhandahålla länkar till din egen personliga matlagningsblogg, om du har det, för att marknadsföra det och till den andra användare kan besöka den.

Vi har redan fått inbjudan att prova och här diskuterar vi projektet:

Som vi kan se på skärmdumpen nedan finns det ett specifikt avsnitt för att inkludera recepten, som kommer att visas i mitten av skärmen. Vi måste lägga till beskrivningen, fotot, ingredienserna och stegen, samt antalet rätter som kan tillagas med de angivna ingredienserna.

Ingredienssökmotorn är väldigt intuitiv och måste separera dem med kommatecken för att få en lista med recept som skapats av resten av samhället.

Som du kan se är det enkelt att använda, även om det syndar på samma sätt som de flesta projekt i denna kategori: det är bara på engelska.

Länk: UseTheFood