Vevo kan integreras i den framtida musikapplikationen på Twitter

Twitter

Med tiden går Twitter över från att vara enbart ett kommunikationsverktyg genom texter på upp till 140 tecken till ett multimediekommunikationsverktyg med inkludering av bilder och videor. Nu fokuserar Twitter också på området för online-lyssning på musikaliska teman, även om informationen läcker ut.

Precis, AllThingsD redan ekade dagar sedan av några nya detaljer om hur man kan vara den musikaliska applikationen som Twitter förbereder, enligt rykten som hörs, baserat på en rapport från Casey Newton på CNet. Exakt är det känt att själva applikationen kommer att ha funktioner som erbjuds av tredje parts tjänster, bland annat SoundCloud, iTunes och även Vevo. Och det är just Vevo som är det enda programmet som gör att du kan lyssna på kompletta låtar med hjälp av spelaren du utvecklar.

Ett annat intressant faktum är att applikationen utvecklas av We Are Hunted, en musik som upptäcker start som Twitter köpte, till skillnad från Vine, som var en tjänst som Twitter köpte för att helt enkelt införliva den i deras tjänst.

Som vi säger är de information som visas långsamt utan officiell information även om de erbjuds av personer nära projektet, och att vi härifrån till dess möjliga lansering, med början med en mobilapplikation för iOS, förmodligen vet lite mer information.

Goes: AllThingsD