Verktyg för att använda Instagram från datorn

appar para usar instagram desde PC

Instagram blir mer och mer komplett, och unga människor fortsätter att använda det för praktiskt taget allt, från att bli informerade till att kommunicera, att visa sin talang och hitta inspiration.

Problemet är att vi fortfarande inte har ett datorverktyg som gör att vi kan hantera konton på ett adekvat sätt, så om vi har flera klienter måste vi ha flera telefoner för att hantera 5 konton för varje enhet, något extremt primitivt.

Att arbeta från datorn är alltid mer praktiskt, och här är några alternativ som du alltid måste komma ihåg:

Webbläsare i mobilläge: Eftersom vi från mobilwebbläsaren kan ladda upp bilder till Instagram och utföra några grundläggande åtgärder, sätt bara datorns webbläsare i mobilläge för att utföra samma åtgärd. För detta finns det flera förlängningar, både i krom och i Firefox. Jag rekommenderar personligen useragentswitcher.org för krom, Firefox och opera. Vi kan också använda webbläsaren Vivaldi, som låter dig enkelt komma in i mobilläge och därmed ladda upp bilder till Instagram.

– Vi kan också använda projekt som Ramme, som erbjuder kraften i en webbläsare i mobilläge. Egentligen erbjuder den inte något som en vanlig webbläsare med nämnda tillägg inte har, men att kunna använda den utan att behöva vara beroende av krom eller Firefox är en lyx. Det är ett projekt under utveckling och fel kan uppstå, men det är ganska praktiskt och tillgängligt för Windows och Linux.

– pro.igdm.me: Perfekt för kommunikation. Vi kan identifiera oss med olika konton och se listor över användare som inte följer oss. För var och en kan vi öppna ett chattfönster och starta en konversation. Det är också perfekt att kommunicera med anhängare på jakt efter nya möjligheter.

– Vu: inofficiell klient för Mac. Det tillåter flera konton och vi kan ladda upp flera bilder samtidigt, även om många användare klagar över bristen på uppdateringar och förekomsten av olika fel.

– BlueStacks: Vi kan alltid installera den så att vår dator blir en mobil (det är en Android-emulator för PC) och installerar därmed applikationer från den officiella butiken för att använda dem som om det vore en Android. Det är en komplex lösning, eftersom BlueStacks tar upp mycket, och vi kommer att stöta på samma problem som från mobilen.

Problemet med dessa lösningar är att de inte tillåter dig att hantera berättelser, så vi måste alltid tillgripa mobilen för att använda en av plattformens mest användbara funktioner.