Veckans bästa på YouTube

Lo mejor de la semana en YouTube

Vi kommer inte att ge hela stöten på en gång genom att avslöja de saker som har trender under den senaste veckan på YouTube. Men här kommer du att se videor från en annan galax, från elektroniska enheter, miniatyrvarelser och till och med karaktärer igenkända över hela världen, bland annat. Så utan vidare, bli bekväm och njut av det bästa på YouTube.

Är du ett fan av Star Wars? Missa inte trailern för den nya filmen

Presenterades den 12 april den här videon har redan drygt 13 miljoner visningar och får älskare av en annan planets filmserie att borsta. Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker kommer att ha Rey, Leia Organa, Finn, Luke Skywalker, Poe Dameron och andra stora karaktärer som huvudpersoner i produktionen som släpps vid jul. Ta en titt på vad JJ Abrams förbereder.

DJI och hans speciella kampanj till en av hans kameror

Sportkameror är fortfarande ett bra alternativ för att spela in allt vi vill ha på ett bekvämt sätt. Således lär DJI-märket, med hjälp av gimbal, oss att dess enheter är utformade för att följa oss hela tiden att spela in med bästa kvalitet i varje skott. Njut av videon som tre dagar redan har mer än 27 000 visningar.

Vi har också kameragranskningen av Huawei P30 Pro

Vid mellanliggande tidpunkt tar vi med en hemlagad video om den kinesiska mobilen som kommer med en lyxkamera: Huawei P30 Pro. Under hela klippet nämner vi många detaljer som du bör ta hänsyn till om det fotografiska avsnittet som integrerar den här toppen av sortimentet. Sensorer, linser, zoom, effekter och mer, mycket mer på dessa 31 minuter.

Detektiv Pikachus släpvagn var också en av veckans höjdpunkter.

Nästa familjefilm från Warner Bros. kommer hand i hand med ett stort av spelen som har samma namn. Det är ännu inte känt vilken specifik dag den kommer att släppas, men det har varit känt att kan avnjutas på bio från maj. Njut av den underhållande trailern tillsammans med familj eller vänner.

En närmare titt på Game of Thrones av showens egen roll

Väntetiden slutar eftersom det är dags att se det första avsnittet av den åttonde säsongen av Game of Thrones. Så eftersom det inte är någon liten sak har HBO presenterat en video som visar en mer personlig sida om karaktärerna som spelar under den senaste säsongen av serien med mer än 150 nomineringar och mer än 50 utmärkelser att skryta. Så om du är en superfan av titeln bör du inte missa den här andra officiella videon.