Veckans bästa crowdfunding: virtual reality, drakar och öl

Veckans bästa crowdfunding: virtual reality, drakar och öl

Veckans bästa crowdfunding: virtual reality, drakar och öl

Nytt veckovis avsnitt där vi granskar några av de bästa crowdfunding-projekten där du kan kasta pengar på skärmen.

Om du inte känner till crowdfunding, välkommen tillbaka till internet. Det är en finansieringsmetod genom vilken skaparna ber användarna att bidra med pengar för att göra ett projekt som annars inte skulle existera.

Det är ett alternativ till traditionell finansiering tack vare vilken vi har sett produkter som annars aldrig skulle ha fått de nödvändiga pengarna. Även om det har förekommit fall av misslyckade projekt som inte har levererat vad de lovar, går crowdfunding fortfarande starkt.

Det bästa med crowdfunding från 26/10 till 1/11

Auravisor, Android-baserad virtuell verklighet

Om tanken på Samsung Gear VR verkar bra för dig men du inte vill köpa en Galaxy för att använda den, kan Auravisor vara vad du behöver. I grund och botten är det en Android-smartphone ansluten till en virtual reality-enhet, allt utan kablar. Vi kan få en för 175 £ (245).

SlimPort NANO gör din TV till en SmartTV

Inget behov av att spendera pengar på en ny TV, med den här enheten kan vi lägga till multimediefunktionerna på vår smartphone, för att titta på filmer som vi laddar ner, komma åt applikationer som Netflix eller till och med spela. Vi kan få en för $ 34. Mer information.

Juvelen som tar hand om dig

Athena är en bärbar som döljer många hjälpmedel under dess juvelaspekt, att kunna aktivera ett hörbart larm vid attack och skicka nödmeddelanden med information om vår plats via GPS. Vi kan få en för 75 $. Mer information.

Ny film från Dragons lair

Den ursprungliga Dragons Lair var ett arkadspel känt för sina animationsscener skapade av Don Bluth, legendariska Disney-animatör. Nu återkommer Dragons Lair som en film för oss som saknade den typen av animering. Beroende på vad vi bidrar kan vi få böcker, illustrationer, originalspelet och alla typer av merchandising.

Den smarta mugg som håller temperaturen på vår dryck

Ember är en kopp som kan anslutas till vår enhet för att lära oss hur vi gillar vår dryck och hålla den vid rätt temperatur. Finns för $ 129. Mer information.

Den extremt enkla cykelnavigatorn

Med en elektronisk bläckskärm använder BeeLine sina integrerade sensorer och anslutningen till vår smartphone för att visa oss rätt väg. Börjar på $ 49. Mer information.

Solu, framtidens dator

Baserat på molnet och med en storlek så liten att vi kan bära den i fickan vill Solu bli en revolution på marknaden. Finns för 299. Mer information

Brygg din egen öl med Pico

Om du alltid ville göra öl gör den här enheten det enkelt för dig. Även om kampanjen fortfarande är en månad bort, har han redan tagit upp två gånger vad han behövde, ett tecken på att det finns efterfrågan på hemlagad alkohol. Vi kan få en genom att bidra med 559 dollar.

En halvliter smart öl

När du har gjort din egen öl, varför dricker du inte den i den här smarta pinten? Han kan veta hur mycket dryck vi har kvar, hålla koll på öl vi bär och till och med automatiskt beställa en taxi. Börjar på $ 30. Mer information.

Gest lägga till gester till dina enheter

Luftrörelser är ett nytt sätt att kontrollera gränssnitt, men de är svåra att hitta och är bara för några få. Nu tillåter Gest oss att efterlikna Tom Cruise i Minority Report för ungefär $ 149. Mer information.