TEKNOLOGISK

Varför kan jag inte hitta ett jobb? Alumni Global Search ger dig lösningen

alumner

För närvarande finns det mer än 150 000 företag i Spanien med kapacitet att komma i kontrakt, men varje år får endast 300 av dem majoriteten av CV: n för de 220 000 nyutexaminerade.

Varje år,220 000 studenterde avslutar loppet och möter jobbsökningen. Det dåliga är bara detde skickar sitt CV till ett litet antal företag. Av de 150 000 företag som har kapacitet att komma i kontrakt i Spanien får endast 300 – de som investerar mest pengar i positionering och som till exempel går till jobbmässor – mest av dessa profiler, förklarar Juan Torroba, chef för Global Sökplattform, som fungerar som en länk mellan akademiker och företag.

Vi vill hjälpa universitetsstudenter att känna till alla professionella alternativ som väntar på dem och att ta itu med alla potentiella rekryterare. En journalist kan till exempel välja att utöva 400 olika positioner, avslutar Torroba. I dag,kvinnliga ingenjörer-Särskilt de relaterade till informatik, matematik och telekommunikation- är de säkraste utgångarna, tillägger han.

Det finns ett jobb för var och en av oss. En som inte behöver vara föremål för andras önskan, som att bli enmafia minion. Det handlar om att förbättra våra dygder och visa chefen att du är bästakvariumrengörarehistoria exponerar de humoristiskt i sina, fram till nu, två kommunikationskampanjer från plattformen.

Alltid betalt arbete

Registrering är gratis. Du behöver bara 10 minuter för att svara på en serie mycket enkla frågor: vad och var har jag studerat, hur många språk talar jag, om jag gör detvolontäråtgärderEller i vilken stad i världen skulle jag vilja arbeta, förklarar Torroba, som ser till att hans plattform, till skillnad från de online-jobbportaler som finns idag, där jobberbjudanden konsulteras och tillämpas, fungerar i omvänd ordning.

Det är kandidaten som får eninbjudanav företaget så att det kan kopplas till arbetslivet även i tider av tentor, när det inte kan vara så medvetet om att titta på olika jobbtavlor.

På sin webbplats erbjuder Alumni Global Search råd omhur man hanterar en intervjueller en gruppdynamik och ger information om vad företag letar efter eller om hur man gör ett bra CV.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS