Värd Europas nya tjänster genom att gå med i GoDaddy

Kör pappa

I Host Europe, ett värdföretag med stor vikt i Europa, har de gått med i GoDaddy, ett företag med 16 miljoner kunder i 125 länder, som öppnar dörrarna för det senare att positionera sig som Europas ledande inom molntjänster för små och medelstora företag.

Nyheten, som har överraskat många inom sektorn, kompletterar tjänsterna från Host Europe, som nu erbjuder produkter som är mer anpassade till varje företag, men också möjliggör en snabbare utveckling av befintliga produkter, med fokus alltid på små och medelstora företag som arbetar i regionen. .

Bland de nya produkterna de erbjuder indikerar de några som du kan njuta av idag:

– Webbplatsskapare: Det berömda GoDaddy-verktyget som hjälper till att skapa en webbplats utan programmering. Vi behöver bara välja den sektor inom vilken vi arbetar och ange mallen som vi vill använda, för att kunna lägga till information och foton som vi vill inkludera senare.

– Microsoft Office 365: Vi kan komma åt Office 365-applikationer genom en snabb och enkel installationsprocess. Målet är att vi kan lagra alla våra filer i molnet och få tillgång till önskade applikationer online. Det är möjligt att njuta av 30% rabatt.

– GoDaddy e-postmarknadsföring: Ett annat av GoDaddy-verktygen finns också, e-postmarknadsföring. I det här fallet är det ett system som hjälper oss att kommunicera på ett personligt sätt med våra kunder, välja en mall, lägga till bilder och sätta önskad text.

De som kontrakterar alternativen får 30% rabatt genom att gå in på GoDaddy-webbplatsen och lösa in koden HEG30OFFST i inköpsprocessen.