Var försiktig, YouTube i Chrome för Android kan köras i bakgrunden

videoklipp

En av nyheterna med den nya Chrome Chrome beta för Android är att YouTube kan köras i bakgrunden.

I själva verket kommer applikationerna i allmänhet att kunna fortsätta spela även om vi inte har flikarna synliga eller till och med med skärmen avstängd, något som många begärde så att det är möjligt att lyssna på musik från videorna utan att behöva ha skärmen på och applikationen i förgrunden.

Utvecklare kan använda API: et Sidans synlighet 2 Just för att kontrollera det, så att din applikation kan köras i bakgrunden utan problem, något som kan hjälpa mycket vid flera tillfällen, men kräver mer omsorg från användarna.

Det är till exempel viktigt att vara uppmärksam på dataförbrukning utanför WiFi.

Om vi ​​tittar på en video i krom, slösar bort data och stänger av skärmen för att något har hänt i verkligheten, fortsätter videon att köras, liksom andra rekommenderade eller någon senare lista, så konsumtionen blir helt utom kontroll.

Den nya kromen levereras också med förbättringar av multimediauppspelning, vilket hjälper till att välja helskärmsläge på ett intelligent sätt, samt funktioner som gör det möjligt för utvecklare att använda kommunikationssystem mellan öppna flikar.

Du kan få mer information om krom 54 på den här länken.